Kotitoimiston pikakaunistajat

Huh, alkoipa tympimään nuo perinteiset toimistotarvikkeet! Liekö johtui maanantainaamusta 😉 Mikäköhän siinä muuten on, että ne toimistotarvikkeet pitää olla aina niin ihmeen tylsiä, ei kuvioita, ei kivoja värejä! Mustaa, harmaata jne. Voisi kuvitella, etteivät ne ainakaan mitään kovin radikaaleja innovaatiota innosta tekemään. No tässäpä haaste! Eiköhän duunata muutama kapistus toimistoon, joka on sekä kaunis että toimiva. Ja hei tämähän ratkaisee myös kotitoimisto-ongelman. Näitä voisi pitää jopa näkyvillä vai mitä!

OfficeBeauty

Nopsat pikku kikat 

Vaikka olenkin tarpeen vaatiessa kärsivällinen, tämä ei ollut nyt sellainen tilanne, vaan valmista piti saada nopeasti. Ostin IKEA:sta muutaman lehtikotelon nimeltään “Fjälla”. Hinta oli mukavan ikeamainen n. 2,50 euroa kappaleelta. Ikealaiset olivat näköjään huomanneet yskän jo ennen minua, sillä heidän kotelonsa olivatkin aika kivan värisiä jo valmiiksi. Sen parempi minulle, joka olinkin nopeita ratkaisuja vailla. Valitsin lemmikinsiniset, mutta kannattaa katsoa myös muut värit, sillä minulla ainakin oli vaikeuksia valita. Tämän jälkeen sainkin sitten keskittää kaikki voimani koristelupuuhiin. Tulin siihen tulokseen, että pieni sipaisu kultamaalia olisi tässäkin paikallaan. Toimistoissa ei kai yleensä ole ainakaan liiaksi sitä 😉 Niinpä sudin pienoismalleille tarkoitettua kultamaalia kansion metallisiin kulmaosiin ja nimikyltin pidikkeeseen.  Siinä kohdin IKEAn valmisratkaisu ei miellyttänyt alkuperäisen värin ollessa maitokahvi, joka sellaisenaan tuntui liian tunkkaiselta toimiston raikastajaksi. Tämä pienoismallimaali oli muuten siitä oiva valinta, että sitä saa tosi pienissä purkeissa, ja tähän tarkoitukseen ei tosiaan mene montaa sipaisua.

Maalausvaiheen jälkeen vaikutelma oli parempi, mutta ei nyt vielä suorastaan sensaatiomainen, joten oli syytä jatkaa projektia kohti pirtsakampaa työpöytää 🙂 Kaivelin vähän askartelutarvikkeita ja löysin askartelupapereita, joissa oli aika kivoja kuvia ja mikä parasta ne olivat jo valmiiksi leikeltyjä. Riitti, että painelin ne kevyesti irti paperista ja liimailin kansioihin kiinni. Ei liian rasittavaa puuhaa, vaan oikeastaan aika mukavaa 🙂 Eipä haittaa vaikka kansioiden sisältö olisi jatkossa kuinka tylsää tahansa, kun ulkokouri on ainakin jotain ihan muuta! Ja pakkohan minun oli niiden nimilappujenkin kohdalla vähän upgreidata. ”Surprise” ja ”Secrets” peittoaa mennen tullen ”To Do” tai ”Maksamattomat laskut”- ja jopa maksetut laskut!

[icegram campaigns=”2453″]

Leave a reply

Your email address will not be published.

five + 17 =