Joululahjaidea: Itse tehdyt nallekarhut – Halattavuus takuu

Oletko halauksen tarpeessa? Erityisesti karvaisen halauksen? Näiden kavereiden seurassa et jää koskaan ilman halisyliä.

Synkkä syksy pohjoisine tuulineen ja jäisine tihkusateineen oli jo tovin kummitellut ulkosalla, kun minusta alkoi tuntua, että tarvitsisin jonkun värikkään ja pehmeän karvaisen kaverin jakamaan kanssani takan edustan ja lämpimän kaakaon sekä jaksamaan yhdessä läpi pimeän talven. Ryhdyin ompelemaan nallekarhua. Ihka ensimmäisen karhun väriksi valitsin oranssin, sillä kaipasin muistutusta auringon mollukasta, joka vielä hetki sitten lämmitti nahkaamme. Ja täytynee myöntää, että olen mielelläni myös tällainen pehmokapinallinen, joka tekee kaiken uhallakin karhusta jonkun muun värisen kuin perinteisen, turvallisen ruskean. Oranssi ja minä olimme erottamattomat ensi hetkestä saakka!

 Oranssia karhua seurasi joukko muita nallukoita, niiden joukossa jopa sitten näitä perinteisiä ruskeitakin. Suurin osa karhuista levisi ystäväpiirini eri kolkkiin Länsirannikolta Rovaniemelle lämmittämään kuka mitäkin kainaloa, mutta muutama leimautui minuun ja minä niihin ja ne ovat täällä kanssani kotikolossa talvea paossa.

Oranssi karhu on hieman ilkikurinen veitikka, kun taas pieni valkea nalle ruusuineen on selvästikin parivaljakon kaunosielu, oikea söpöstelijä!

Itse tehty nalle ei ehkä ole nopein tie hellyyteen, mutta varmasti hauskin! Niin ja jos ajattelit, että muuten hyvä idea, mutta nallekarhut ovat vain lapsia varten: Sinun ei tarvitse missään vaiheessa tunnustaa karhun kuuluvan sinulle! Voit ihan hyvin sälyttää syyn jollekin näköpiirin lapsoselle. Tämä on tosi helppoa etenkin, jos asujaimistoon kuuluu tenavia. Ainakin täällä on toiminut jo vuosia 😀

Kaipaisitko sinä tällaisen kaverin kainaloon?

Lisää kuvia nallukoista tulossa lähipäivinä Twitteriin ja Instaan! Tervetuloa sinnekin seuraamaan!

Kauniita unia,

Saija

Karhunpojat

[icegram campaigns=”2453″]

2 Comments

    • by Limonaria on marraskuu 14, 2016  16:28 Vastaa

      Kiitos <3 Parhaat halit ikinä ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.

19 − 1 =