Rakastatko loputtomia kotitöitä? Etkö? Vaihtoehtoista puuhaa tarjolla!

Kotityöt alkavat aina ajoittain tympimään oikein toden teolla. Meillä ne tuntuvat kumpuavan ehtymättömästä lähteestä! Pikku hetki ja siinä sitä taas ollaan – lähtöpisteessä: huojuvia tiskivuoria, pyykkikorista tursuavia likapyykkikasoja, alati nälkäisiä suita ruokittavana, villakoiralaumoja laukkaamassa ympäriinsä!

Täytyy myöntää, että nautin kyllä kovasti, kun talo on siisti kaiken siivoamisen ja puunaamisen jäljiltä, mutta välillä kaikelle sotkulle on syytä sulkea silmänsä ja siirtää sen hoitelu ajankohtaan X. Kappas vain, kun näin tekee, on käsissä yllättäen muutama tunti täysin vapaata aikaa, jonka voi käyttää miten mielii. Aika passeli puuha näihin hetkiin on tämä seuraavaksi esittelemäni ohje.

Ehdotan siis, että jätät kotityöt sikseen ja ryhdyt pujottelemaan helmiä! Kyllä vain – olen tosissani – pujottelemaan helmiä 😉 Se on huippurentouttavaa. Sen lisäksi, että saat itsellesi kivan koristeen kotiin tai lahjan jollekin pahaa-aavistamattomalle, voit nautiskella kerrankin puuhasta, jossa syntyy käden käänteessä ja aivan silmiesi edessä jotakin konkreettista ja ennen kaikkea jotakin paljon kestävämpää kuin siisteys.

Ohje DIY helminauhakoristeelle:

Tarvikelista on helppo. Tarvitset vain siimaa, helmiä ja jonkinlaiset koristeet, jotka voit ripustaa helminauhan päihin. Helminä voit käyttää rikkoutuneiden kaulanauhojen helmiä tai uudelleenkäyttää helmiä koruista, jotka eivät ole enää hetkeen päässeet ulkoilemaan kaulallasi. Myös kirpputoreilta löytyy monesti sopivia koruja pilkkahintaan. Tässä tilaisuus draamailla ja pistää pari säpäleiksi ihan luvan kanssa. Ei kannata kuitenkaan tässä kohtaa vetää ihan överiksi ja singota helmiä ympäri ämpäri kämppää, sillä helmien keräily kontallaan viehättää vain rajallisen tovin eikä valmistakaan oikein synny. Helminauhan päähän laitettava koriste ei ole pakollinen, mutta se on niin kutsuttu perinteinen piste i:n päälle. Sopiva koriste voi olla vaikka vanha kuusenkoriste tai koru. Itse käytin tässä nauhassa peilistä tehtyä ripustettavaa koristetta.

Kun sopivat materiaalit ovat löytyneet, pujottelu voi alkaa! Sujauttele helmiä siimaan yksi toisensa jälkeen ja nauha pitenee nopsasti silmiesi edessä ilman sen suurempia ponnisteluita. Tämä on kivaa puuhaa myös yhdessä tehtäväksi. Koska homma on niin helppoa, voit samalla turista, porista ja parantaa maailmaa. Mitäpä, jos järkkäisitkin oikein tyttöjen askastelupileet!

Loppupäätelmä:

Suosittelen vahvasti askartelua kotitöiden sijaan! Ja turha haikeus sikseen. Kotityöt tulevat näet aina odottamaan sinua, joten älä suotta hoppuile niiden pariin 🙂

Saija

 

TurquoiseDream

[icegram campaigns=”2453″]

2 Comments

    • by Limonaria on marraskuu 8, 2016  18:40 Vastaa

      No eikös olekin ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.

five × four =