Mihin laittaisin joulukortit nätisti esille? Tähän tietty :)

Pian posteljooni tuo laukuissaan kauniita joulutervehdyksiä sukulaisilta ja rakkailta ystäviltä niin läheltä kuin kaukaa merten takaa. Kortit ovat usein niin sööttejä ja monet itsetehtyjäkin, etten millään raaskisi laittaa niitä vain pinoon eteisen pöydälle. Haluaisin saada kortit näkyville muistuttamaan rakkaista lähettäjistään, mutta myös somistamaan kotia. Niinpä päätinkin tehdä erityisen telineen, jossa kortteja pääsisi ihailemaan. Toivottavasti tykkäätte 🙂 Innostuin, niin niitä tulikin sitten kaksi!joulukorttiteline

Oman korttitelineen saat helposti, kun vaiheitakin on vain 6:

 1. Ihan alkuun valitse pala liimapuulevyä ja sen jälkeen vain annat palaa 😀
 2. Liimaa kipsikoristeet lautaan. Kipsikoristemuotteja ja kipsijauhetta kipsikoristeiden tekoon löydät Limonarian verkkokaupasta Limonaria Shopista. Ohjeita ja muita ideoita kipsikoristeihin liittyen löydät aikaisemmista kirjoituksista.
 3. Maalaa koko höskä haluamallasi maalilla. Meillä tuli tällä kertaa valkoista.
 4. Lakkaa siveltimen avulla decoupage-lakalla jouluaiheisia decoupage-kuvia tai jouluserveteistä leikattuja paloja haluamiisi kohtiin. Lakkaa ja kuvia löydät askartelukaupoista.
 5. Kiinnitä nupit ja niihin ripustusnaru. Nupit voivat olla vaikka vanhoja vetimiä tai tähän sopisi myös sellaiset ihanat posliiniset, kuvioidut nuppivetimet (Pitääköhän tehdä vielä yks teline!). Minä kiinnitin kortit naruun minipyykkipojilla, mutta isotkin käyvät toki.
 6. Sitten vain ripustat muutaman kortin ja nautiskelet pipareita teekupposen kanssa samalla, kun odottelet uutta ripustettavaa saapuvaksi:)    Mukavaa ja rentoa joulunodotusta -vai mitä 🙂

Joulutunnelmissa

Saija

diyjoulukorttiteline

 

2 Comments

 1. by Ruut on joulukuu 22, 2016  17:27 Vastaa

  Hauska idea säilöä korttimuistot!

  • by Limonaria on joulukuu 24, 2016  00:00 Vastaa

   Kiitos :) Mukavaa Joulua!

Leave a reply

Your email address will not be published.

12 − eight =