Mies puhkesi kukkaan

Olen aina surkutellut miesparkoja, kun poloisten juhlavaatteet ovat niin kyllästyttävän tylsiä, tavanomaisia ja samasta muotista veistettyjä vailla värikkyyttä, kuvioita ja leikittelyä erilaisilla materiaaleilla. Juhlissa kaikki miehet näyttävät aivan samanlaisilta! Eipä kovin moni nainen haluaisi kokea samaa kohtaloa. Pari vuotta sitten otin oikein asiakseni löytää kukikkaan solmion, jolla ei olisi mitään tekemistä tylsyyden kanssa. En tiedä, mistä ajatuksen alun perin tähän missioon sain, mutta kiersin stockat ja ummet ja lammet hienoja putiikkeja myöden, mutta eipä löytynyt yhden yhtäkään kukkakuvioitua solmiota. Löysin tosin yhden, jossa oli käpyjä!

Kuten elämässä usein käy, vastaus saapui luokseni vasta paljon myöhemmin. Olin jo oikeastaan ehtinyt tyystin unohtaa alkuperäisen haavekuvani miehestä, joka pystyy samaan aikaan olemaan niin sanotusti smoking hot ja käyttämään kukkakravaattia ja täten sopimaan niin elämääni kuin sisustukseenikin kaikin puolin täydellisesti, kun internetin ihmeellisen maailman oli jälleen vuoro ällistyttää. Vuosien etsintä ja pula-ajat olivat takana, sillä nyt yhtäkkiä tarjolla oli niin kukallista solmiota, taskuliinaa kuin rintakukkaakin. Ja ei vain yhtä kuosia, vaan monia ja kaikissa sateenkaaren väreissä!

Tämän miesten miehekkään kukkaan puhkeamisen airuena toimii verkkokauppa nimeltä Trendhim. Tässä miesten koruihin ja asusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa on mielestäni vihdoin ymmärretty, mitä suomalaisen miehen vaatekaappi on jo pitkään kaivannut: yksilöllisyyttä, luovuutta ja heittäytymiskykyä.

Juhlasolmio ja rintaneula miehelle

Solmio

Aluksi kukallisia solmioita ei ollut yhden yhtä, nyt niitä on niin monta, etten osaa edes valita, mistä tykkäisin eniten! Tässä on nyt joka tapauksessa yksi top vitoseen päässeistä yhdistelmistä, joita Trendhimin sivulta bongasin. Ajattelin, että juuri tämä yhdistelmä voisi olla meille turvallisuushakuisille suomalaisille sievästi käsivarresta tuettu siirtyminen elämän kukikkaalle puolelle. Kukat ovat uutta ja tyystin erilaista, mutta heikoimmat voivat huimausta tuntiessaan tukea selkärankansa solmion tuttuun ja turvalliseen tummansiniseen pohjaväriin, joka ei koskaan petä.

Kukikas juhlasolmio

Trendihimin syntytarina on kaikin puolin hauska ja inspiroiva. Ehkäpä se on juuri se, mikä heidän tuotevalikoimassaankin näkyy. Heidän tuotteillaan voi hassutella ja luoda omannäköisiä yhdistelmiään. Sivuilla on inspiraatiokuvia, joista voi todeta, että vihdoinkin miesten pukeutumissäännöt on pistetty pärekoppaan ja kaikki on mahdollista – mutta kuitenkin aina hyvännäköistä! Yhdistellessä voi olla ihan niin raju kuin haluaa tai niin hauska kuin oman silmäkulman pilke sallii.

Miesten juhla-asusteet
Minä yhdistin kukkasolmiooni samankuosisen taskuliinan. Omaa silmääni miellyttää kovasti, kun tuo kauan kaivattu, kaunis kukkakuosi kaikuu kaulan alta rintataskuun saakka. Tarjolla näytti myös olevan silkkisiä rusetteja, joiden seuraan voisi liittää mitä herkullisimmin väriyhdistelmin taskuliinoja ja kalvosinnappeja. Voin sieluni silmin kuvitella, miten pirtsakalta näyttäisivät keltaiset solmumaiset kalvosinnapit vilahtaessaan puhtaan valkoista paitaa vasten Suomen yöttömässä yössä kesähäitä tanssittaessa. Häistä tulikin mieleeni, että jos olet häitä suunnittelemassa niin, täältä löytyy myös hurmaavan sööttejä vaaleanpunasävytteisiä solmioita ja rusetteja, jotka vievät romantiikan aivan uudelle tasolle.

Solmio ja taskuliina

Juhlaan miehelle
Kaikkein eniten tykästyin loppujen lopuksi kuitenkin rintaneuloihin. Tiedän, rintaneulasta tulee mieleen isotäti Hannele ja Marget-mummo hautajaisissa, mutta tämä on jotakin ihan muuta. Vakaa aikomukseni on pihistää tämä söötti valkoinen voikukka parempiin rinnuksiin, kunhan vain valvova silmä välttää 🙂

Miesten juhlapukeutuminen

Rintaneula miehelle

Kukkaisin terveisin

Saija

 Kirjoitus on tehty blogiyhteistyössä Trendhim-yrityksen kanssa

Leave a reply

Your email address will not be published.

10 − 3 =