Romusta rakkautta -Tällainen siitä sitten tuli

Näytin teille eilen varsinaisen luuläjän. Monen erilaisen ja eri tunteiden täyttämien vaiheiden (epäuskosta onnistumiseen) jälkeen keittiössä komeilee uusi ruokapöytä. Pöytä ei ole suurensuuri, mutta ruokailuhuoneesta löytyy sitten tilaa, kun pöydän ääressä on useampi nassukka. Pöydän värityksestä tuli tällä kertaa aika maltillinen. Jalat ovat vaalean harmaat ja pinta kuultovalkoinen.

Pöydän eri osien kokoamisen, puhdistamisen, korjaamisen, liimaamisen ja toisiinsa kiinnittämisen jälkeen oli pöydän pinnan kunnostuksen vuoro. Pinnassa ollut viilu oli paikoitellen rikki ja monista paikoista kupruilla. Niinpä se höylättiin irti kokonaan niin kuin olin suunnitellutkin. Tämän jälkeen pinta hiottiin sileäksi.


Kitchen table

Kitchen table make over

Ihastuin pöydässä erityisesti sen koristeellisuuteen. Uskomattomat puuleikkaukset ja koristeet niin jaloissa kuin kyljissä. Kukahan on se kaveri, joka on tällaisia osannut tehdä. Siihen on tainnut mennä tovi jos toinenkin!

Kirppisaarre

Pimp your kitchen table

Pinnassa on nyt mukiinmenevä kiilto. Se ei syntynyt ihan sattumalta. Pöytä lakattiin monen petsauskerran jälkeen monen monta kertaa venelakalla. Lakkauskertojen välissä pinta hiottiin silkin pehmeäksi.

Ruusuleikkaukset

Pöydän äärestä terveisin,

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

fifteen + twenty =