Huonekalujen tuunaajat hoj!

Kirppiksillä törmäilee silloin tällöin kulahtaneisiin pikkukaappeihin. Ne on syytä ostaa heti viipymättä omaksi, sillä niistä on moneksi eikä niitä voi koskaan olla liikaa. Niitä voi käyttää oikeastaan missä huoneessa vain: vessassa, keittiössä, lastenhuoneessa jne. Kaiken lisäksi niiden tuunaaminen on nopsaa, joten ne sopivat myös kiireiselle ja kärsimättömälle touhuajalle pikkuprojektiksi 🙂

Minulla on perinteisesti kätköissäni yleensä ainakin muutama uutta elämää kaipaava kaapinrotisko. Tässä niistä yksi. Tein tästä kaverista seinäkaapin meidän pikkuvessaan. Sisällä on hyllyt, joten se syö suihinsa yllättävän määrän kauneuden hoidossa tuikitarpeellisia purkkeja ja purnukoita, vaikkei olekaan kovin syvä.

Nytpä sitten homman jujuun, nimittäin kipsikoristeisiin. Ne ovat muuttaneet minun huonekalujeni tuunauskäytännöt aivan totaalisesti. Ovatko kipsikoristeet teille tuttuja ennestään? Ennen jouduin tyytymään vain maalailuihin ja satunnaisiin listojen lisäilyihin, joihin niihinkin tarvitsin yleensä aina jonkun jiirisahaa käyttävän hanslankariksi. Kipsikoristeissa minua ei pysäytä eikä rajoita mikään! Niiden avulla saa tylsästäkin yksilöstä salonkikelpoisen kaunottaren tuosta noin vain 🙂 Tässä kaapissa päätin pysytellä suht vaatimattomalla linjalla, enkä lähtenyt överöimään koristeiden määrässä, mutta tulette kyllä senkin päivän vielä näkemään.

Kipsikoristeet on huippuhelppoa valmistaa koristemuoteilla kipsijauheesta. Ohjeita löytyy esim. tästä aikaisemmasta postauksesta, jossa koristelin kipsikoristeilla valokuvakehyksiä. Jauhetta sekä erilaisia muotteja on myynnissä Limonarian verkkokaupassa, johon pääseepi tästä. Jauhe on tosi riittoisaa ja muotit ovat kestäviä. Minun ensimmäinen muottini on jo yli 10 vuotta vanha ja ollut käytössä ahkerasti 🙂

Olen tällä hetkellä koristelemassa kylpyhuoneen ovea kipsikoristeilla. Siitä näyttäisi tulevan aika ihana, mutta laitan kuvia, kunhan valmistuu.

Mukavaa naistenpäivän iltaa toivotellen

Saija

lilacwreath

Leave a reply

Your email address will not be published.

eleven − ten =