Pääsiäiskoristelua

Seuraavaksi pieni esimerkki siitä, miten saa kausikoristeet kuten pääsiäiskoristeet sopimaan yhteen muun sisustuksen kanssa.  Muutama postaus takaperin kerroin meidän olohuoneemme vedensinisestä elämästä. Vaikka perinteinen keltainen tipuineen ei mahdoton yhdistettävä turkoosiin olisikaan, halusin silti sävyttää pääsiäiskoristeetkin samaan värimaailmaan muun sisustuksen kanssa. Jouluna meidän kuusessamme kimaltelivat lasipallot turkoosin eri sävyissä ja nyt vuodenajan tunnistettavaksi tekevät höyhenet ja koristemunat, jotka toistavat ympäröivää värimaailmaa.

EasterFeathers

Villeroy & Bochilla on aivan ihania pääsiäiskoristeita. Meillä pajunkissojen katveessa keikkuu muutama. Olivat muuten Hullareilla juuri tarjouksessa. Ehtikö joku jo shoppailla?

Bunnies

Helppoakin helpompi pääsiäiskoristus on nappasta tunnelmallisilta talvi-illoilta jäänyt kynttilä hurrikaanilyhdystä pois ja vaihtariksi latoa munia ja höyheniä.

FloweringCherry

Perinteiset pääsiäiskukat ovat narsisseja tai muita sipulikasveja, mutta nyt näyttivät ainakin Prisman leikkokukkaosastolle saapuneet myös kukkivat puunoksat. Niillä saa kevättunnelman olohuoneeseen siksi kunnes omassa pihapuussa tärähtää.

Kohta pääsenkin kertomaan, miten meillä sujuu tämänvuotisessa munamaalaamossa 😉

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

18 − 1 =