Valkeaa pääsiäistä

Valkoinen joulu, se on kai se toiveista tyypillisin juhlapyhiin liittyen. Tänä pääsiäisenä täyttyi monin paikoin tuokin toive pääsiäisaamuun herääville. Kevätaurinko on kuitenkin jo niin itsevarma otteissaan, ettei pieni lumi kiikuta minun venettäni onneksi. Kevät keikkuen tulevi!

Easter interior design

Tässä pääsiäisen kunniaksi muutama Jeanne d’Arc Living -tyylinen sisustuskuva. Pääosassa valkeat munat ja hieman höyheniä sekä muutama rautalankaesine.

sisustusidea

Pääsiäisen alla on keskusteltu paljon sesonkikoristeiden eettisyydestä. Jokainen varmasti toivoo, että voisi nauttia omista suosikkikoristeistaan hyvillä mielin. Toivonkin, että myös sisustustuotteita ja koristeita valmistavat tuotemerkit ja niitä myyvät tahot kiinnittäisivät asiaan aiempaa tarkemmin huomiota, jotta tämä olisi mahdollista.

Easter eggs

Munien rinnalla valkoisena hohtaa valkea posliini. Erityisesti halusin näyttää teille tämän valkoisen munatelineen. Se on mielestäni valloittava. En oikein ole edes varma, onko se alun perin tarkoitettu munille. Jos joku tietää paremmin, niin otan ilomielin lisätietoja vastaan tästä kapistuksesta. Se on uusimpia kirpputorilöytöjäni (2 e) ja minulle tuli heti mieleen, että haluan ottaa siitä tällaisia kuvia. Toivottavasti tykkäsitte!

Munia valossa

Easter decoration

valkea sisustus

Easter greetings

Saija

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

seventeen − 12 =