Paras salaattiresepti Halloumijuustosta

Nyt on aika tasapainottaa viime viikonlopun suklaamuna- ja mämmidieettiä jollakin raikkaalla mutta maukkaalla. Mistään kärsimysruuasta ei siis suinkaan ole kyse 🙂

Mikäpäs on sen parempaa kuin yhdistelmä makeaa ja suolaista. Tämä salaattiresepti vannoo kyseisen kombon nimeen. Voin sanoa, että jos minulla olisi joku, joka valmistaisi minulle tätä alvariinsa, olisi lounaslistassa varma suosikki. Kun itse joutuu tekemään, niin laiskuus pistää aina silloin tällöin kapuloita rattaisiin ja joudun tyytymään vaikkapa jugurttiin 🙂

Ainekset herkkusalaattiin:

Halloumijuustoa

Salaatinlehtiä (sekoitus erilaisia)

Basilikan lehtiä

Granaattiomenaa

Mangoa

Pekaanipähkinöitä

Kastikkeeksi:

Sitruunalla maustettua oliiviöljyä

Balsamicokastiketta (makeaa, viikunalla maustettua)

Pistä hösseliksi:

Viipaloi ja liota Halloumia kylmässä vedessä tovi ennen paistamista, sillä jotkut yksilöt ovat jopa liian suolaisia muutoin.

Kokoa yhteen keoksi salaatinlehdet ja basilika. Lado päälle mangopalat ja granaattiomenan siemenet. Paista juusto pannulla pinnaltaan rapsakaksi ja nostele hieman jäähdyttyään kukkulan kuninkaaksi. Ripottele vielä pähkinät sekä valuta päälle öljy ja balsamico. Lataa kunnon satsi lautaselle ja marssi paikkaan, jossa miljöö kruunaa makunautinnon 🙂

Halloumijuustosalaatti

Leppoisaa iltaa toivotellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

fifteen + 19 =