Söpöimmät valot

Tämä DIYohje on söpöyden huipentuma. Ihana kesähäiden koristeeksi tai pikkutytön kamariin – tai isomman 😉 Löytyy pinkkiä pompulaa ja vaaleanpunaista ruusunterälehteä. Ohje on helppo, nopsa ja materiaaleina voit hyödyntää sisustuksesta ylijääneet kangastilkut ja laatikon perälle painuneet askarteluaarteet. Valoketjuja puolestaan löydät edullisesti esim. Tigeristä ja Clas Ohlsonilta ja varjostimen pohjina toimivat pahvimukit. Samat ohjeet pätevät tässä kuin isojen lampunvarjostimien tuunauksessakin, mutta minikoossa 🙂 Ideoita ja ohjeita voit lukea lisää täältä.

KoristevalotVaikka illat ovat jo ihanan valoisat, ei näiden sisustusvalojen sytyttämiseen tarvitse löytää syyksi edes pimeää iltaa.

KukikastaVaaleanpunainen ja vihreä eri sävyissään ovat sisustuksen herkkupala. Tapetti on perinteistä toile de jouy-kuviota jänskällä väriyhdistelmällä. Verhokankaat ovat Tildan. Hylly on tehty itse (ohjeen löydät täältä). Ruusupurkit ovat puolestaan matkamuistoja eri puolilta Eurooppaa, mutta isoin purkki on itse maalattu.

Pienet varjostimetHieman ruusun terälehtiä pintaa ja tunnelmavalot ovat kohdillaan. Samettinauhaa myy esimerkiksi Tiger. Puukukat ovat Tildan.

Vaaleanpunainen KranssiValojen kaveriksi voi askarrella myös pienen kranssin sävy sävyyn.

DIY koristevalosarjaVoit tuunata jokaisen varjostimen erilaiseksi, omaksi yksilökseen. Yhtenäinen värimaailma on yhdistävä tekijä.

Asetelma

Ruusuvalojen katveesta,

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

four + thirteen =