Kylttitalkoot

Lojuuko teillä varastossa tai vajan perällä epämääräisiä laudan pätkiä? Meillä niitä oli vino pino erilaisia. Vaihtoehtona olisi ollut poltella ne saunan pesässä tai tunnelmoida niiden loimussa takan edustalla, mutta tällä kertaa päätin puuhastella niiden parissa hieman pidemmän kaavan kautta.

Tuunattu kylttiNäihin levyihin porattiin pienet ripustusreiät. Askartelukaupasta löytynyt pyöreä puulevy koristeltiin tekstillä ja liimattiin kylkeen. Kaiken kruunasi tekokukista koristeeksi kootut pikkukimput.

Viinikellarikyltti

Jos satut olemaan sellaisessa onnellisessa asemassa, että kotilinnastasi löytyy viinikellari, on tämä kyltti enemmän kuin paikallaan. Minä joudun valitettavasti vain fiilistelemään 😉 Pieni palanen tiikkiä on kehystetty muistoilla menneistä palanpainikkeista. Korkit saa kätevästi puupintaan kiinni kuumaliimapistoolilla.

Welcome to my gardenTämä kyltti toivottaa tervetulleeksi puutarhaan. Se on valmistettu ohuesta vanerista ja koristeltu asiaankuuluvasti haralla, joka puolestaan löytyi askartelukaupan uumenista. Ripustusnauhana vihreäruutuista lettinauhaa.

Welcome on boardJos tämä kyltti tuntuu liian pramealta oman soutuveneen koristeeksi, voit viedä sen lahjaksi jollekin todelliselle veneilyn ystävälle. Purjeveneessä kultakoristeetkaan eivät ole liikaa 🙂 Tiikkipalaseen on kiinnitetty posliininen kyltti ja reunuksia koristaa merihenkisesti köysi.

Dear postmanJos otat kerrostalot kuntoilun kannalta, ehdit ihailla myös erinäisen valikoiman ”ei mainoksia, kiitos”- tiedotuksia. Jos väsäät oveesi oheisen kyltin, kannustanet naapureitasi hyötyliikuntaan, mutta panostat myös postinkantajan työtyytyväisyyteen, sillä kukapa ei haluaisi näin kauniisti muotoiltuja viestejä ihailla ja vastaanottaa.

Rattoisaa perjantai-iltaa toivotellen,

Saija

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

1 × two =