Lastenhuoneen sisustus

Tällä viikolla kurkistetaan lastenhuoneen ovesta sisään. Siellä on epätavallisen siistiä, mutta ei huolta – sitä ei tule kestämään kauaa 😀

Beatrix Potterin Petteri Kaniini ja kumppanit ovat vallanneet lastenhuoneen. Leikki voi alkaa 🙂

Lastenhuoneen sisustusidea

Ikean sängyssä on huvikumputunnelmaa. Kangaspaloista ommellut viirit saavat arjenkin tuntumaan kesäjuhlilta.

Lastenhuoneen sisustus

Toinen IKEAn sängyistä on käynyt maalikylvyssä.

Pikkupojan vuode

Beatrix Potterin väki tepastelee tapetin lisäksi myös verhoissa. Lipasto on Jyskin peruslipasto, joka on maalattu vaaleansiniseksi ja limen vihreäksi ja koristeltu saman sävyisillä posliinivetimillä.

Lastenhuoneen viiri

Lastenhuoneen naulakkoSängyn yläpuolella olevaan hyllyyn voi ripustaa kaikki tärkeimmät aarteet hyviä unia tuomaan ja tallessa pysymään. Ohjeet hyllyn tekemiseen löydät täältä.

pienet pojat on tehty

Söpöt koukut tuovat lastenhuoneeseen lisäsäilytysmahdollisuuksia. Naulakkoon voi jättää parkkiin niin nutun kuin yksisarvisenkin.

Palapelitaulu

Naulakoiden lisäksi seinien somisteeksi sopivat tietenkin lasten omat piirustukset. Tämä taulu on tehty Beatrix Potterin palapelistä.

Lastenhuoneen lamppu

Pöytävalaisimet tuunattiin kirpputorilöydöistä. Runko maalattiin vaaleansiniseksi ja lampun kupu päällystettiin teeman mukaisesti uudelleen. Ohjeita lampun varjostinten tuunaamiseen löydät täältä.

Lukuhetki

Lastenhuoneessa myös köllötellään usein yhdessä. Mikä olisi sen mukavampaa kuin yhteinen lukuhetki tilkkutäkkipatjalla. Seuraavassa postauksessa palataan tähän lekottelupaikkaan vielä tarkemmin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille 🙂

Saija

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

four × 1 =