DIY mobile lastenhuoneeseen

Lastenhuoneessa vilahti planeetta-aiheinen mobile. Ehkä joku sen huomasikin. Se on itse tehty. Meillä lapset olivat tosi kiinnostuneita planeetoista ja siitä saimme aiheen tähän yhteiseen askarteluprojektiin.

Lastenhuoneen mobileMeidän aurinkokuntaamme kuuluu maapallon ja kuu-ukon lisäksi salaperäinen kultamantereinen planeetta vihertävine merineen sekä iso liuta kumpupilviä. Kumpupilvet ovat pumpulia ja planeettojen mantereet askartelukaupan kultahiekkaa ja pienoismallinurmea.

Mobilen osat.

Styrox-osien pintaan sivellään ensin kerros tai pari askartelumaalia. Meidän linnunratamme on maalattu helmenhohtoisella vedensinisellä maalilla. Mantereet saat helpoiten ”maalaalalla” ne liimalla planeettojen pintaan ja sitten sirottelemalla varovasti askarteluhiekkaa tai hilettä märän liiman päälle. Ravistele lopuksi kevyesti ylijäämähiekat pois.

Vuitton samoilla linjoilla

Louis Vuittonin näyteikkunassa ollaan näköjään samoilla linjoilla 😀

Pikkupojan vuodeKevyet styroxpallot liikkuvat nätisti ilmavirtojen mukana.

Lastenhuoneen sisustusMobilen voi sävyttää lastenhuoneen muuhun sisustukseen sopivaksi.  Vaaleanpunainenkin olisi varmasti ihana ja mikseipä aikuisten makuuhuoneessa voisi yhtä hyvin olla mustavalkoinen universumi.

Lastenhuoneen viiri

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa toivotellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

5 + 11 =