Ruokailuhuoneen lipasto

Ruokailuhuoneen lipaston päälle on asettunut asumaan sievä joukko romanttisia kapistuksia. En ole ostanut niistä mitään varsinaisesti juuri tähän paikkaan, vaan ne ovat uiskennelleet paikoilleen vaivihkaa huomaamattani. Ne tuntuvat siitä huolimatta tai ehkäpä juuri siksi viihtyvän sopuisasti yhdessä.

Sweet&Romantic

Sieltä sun täältä olen ostanut pieniä koriste- ja kylpysuolaleivoksia. Kylpysuolakuppikakkuja olin ajatellut käyttäväni uudessa kylpyammeessa loikoillessani, mutta toistaiseksi en ole raaskinut niitä kylpyveteen liottaa. Söpön ulkonäön lisäksi ne ovat tosi ihanan tuoksuisia. Viimeksi näin Norjan reissulla samanlaisia ja olisin ostanut niitä lisää, mutta siellä ne olivat ihan hirmuisen kalliita, joten ostinkin oikeita, jotka pistelin poskeen saman tien 🙂  Cakes&LoveLeivokset olen asetellut H&M Homen jalallisille kakkuvadille, jossa on koristeena ruusuja ja yksi itsepäinen koppakuoriainen, jonka päämääränä tuntuu olevan liiallisen söpöyden torjuminen. Puinen numero ja kynttilänjalka ovat kirpputorilöytöjä. Hopeinen kuppikakkukoriste ja erilaiset sydämet ovat joululahjoja ystäviltä. Anopilta saatu lasipurkki kätkee useimmiten sisäänsä karkkia, mutta nyt on poikkeuksellisesti tyhjä! Valkoinen rautalankakori toimii leipäkorina ja viettää vapaa-aikaansa naulakossa roikkuen.

RomanticDisplay

Lipaston päällä on itse tehty hylly. Ohjeen löydät täältä. Hyllyn päällä on perintönä saatu ruusutaulu ja lajitelma hopeisia kynttilänjalkoja. Talvi-iltaisin nostan kynttilänjalat tarjottimella pöydälle loistamaan, mutta muutoin ne pysyvät tallessa hyllyllä. &-merkki on puisen numeron tavoin kirpputorilta kalastettu.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa. Nautitaan vielä tämän viikonlopun viimeisistä hetkistä ennen kuin maanantai kolahtaa armotta luukusta sisään.

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

nine − two =