4 kukkakuosia

Kuka pelkää kukkakuosia 😀 Tässä niitä ei ainakaan ole säästelty! Näin kukikkaalta näytti edellisen asuntomme makuuhuone.

Toinen kortti meksikoa ja muuta 013

Vaaleanpunapohjainen verhokangas tulee ah aina niin ihanalta Laura Ashleyltä, kuten myös lamppu ja paratiisilintujen koristama tapetti. Tuolin olen hionut mustasta maalista puupinnalle (aivan hullunhommaa, tiedän…). Tuolin istuimen ja selkänojan olen päällystänyt Espanjasta löydetyllä sisustuskankaalla. Tyyny on ostettu vuonna kuokka sisustuskauppa DAY:stä. Puolipaneeli seinissä on tietty vaaleanpunainen. Ehkäpä hieman tårta på tårta,  mutta eihän tämän sisustamisen tarvitse olla niin haudanvakavaa 🙂

Toinen kortti meksikoa ja muuta 024

Yksinkertainen asetelma syntyy käsinmaalatusta hempeän vaaleanpunaisesta kastemaljasta, tuoksukuulapussista ja asustekukista.

Toinen kortti meksikoa ja muuta 032

Yöpöydän reunalla on kokoelma pieniä posliinisia ruusupurkkeja. Ja jos yöllä jano yllättää, Laura Ashleyn pienen lasisen vesipullon sisältö sammuttaa sen vaivan. Ikean perusvalkoinen lampunvarjostin on saanut helmaansa pinkkiä pompulanauhaa. Lampunjalka on kirpputorilta.  Lipaston pinta on maalattu pinkin eri sävyillä ja hiottu maalauskertojen välissä.

Tiistaita toivotellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

five − three =