Korut sisustuksessa: 4 esimerkkiä

Kuka säilyttää koruja piirongin laatikossa? No, äkkiä pois ne sieltä ja ulos, esille ja päivän valoon kimmeltämään. Minun kohdallani tämä on helppoa, sillä koruni eivät valitettavasti ole kruunun jalokiviä, joten turvallisuusnäkökohdat ovat poissa plussat ja miinukset listalta.  Tässä neljä esimerkkiä, miten korut voivat kaunistaa kotiasi silloin, kun ne eivät kaunista sinua 🙂 Jewelcase

Esimerkki 1: Kokoa kauniit jokapäiväisessä käytössä olevat korut yön ajaksi säilöön pieneen rasinaa. Siinä ne ovat toisaalta helposti saatavissa käyttöä ajatellen, mutta ovat myös söpö yksityiskohta sisustuksessa.Korvistaulu

Esimerkki 2: Askartele vanhasta raamista ja pitsinpalasta kätevä ja kaunis korutaulu korvakoruille. Ripusta silmien ja käsien saavutettavaksi.

jallinen-vati-sivukuvaEsimerkki 3: Sijoita harkiten muutama erityisen hyvin yhteensopiva koru näkyvälle paikalle ja luo eleganssi glamourtunnelma hetkessä vaikkapa buduaariisi.

ChineseBowl

Esimerkki 4: Hyödynnä koruja silloin, kun tarvitset pieniä värikkäitä yksityiskohtia asetelmiin. Koruissa on yleensä paljon enemmän rohkeitakin värivaihtoehtoja, joita ei perinteisten koriste-esineiden joukosta välttämättä helposti löydy. Tässä voit hyödyntää myös parittomat ihanuudet.

Sateista, mutta mukavaa torstai-iltaa toivotellen

Saija

 

 

2 Comments

  1. by Angela on elokuu 31, 2017  22:12 Vastaa

    Onpa ihania koruja! Varsinkin tuo vaaleanpunainen kukkasormus <3

    • by Limonaria on elokuu 31, 2017  22:14 Vastaa

      Kiitos :) Se on munkin lemppari. Ostin sen muutama vuosi sitten Accessorize-liikkeestä.

Leave a reply

Your email address will not be published.

15 − eight =