Paluu Tallinnaan – teollisuushenkeä ja glamouria

Eilen katseltiin Tallinnassa laivarannassa sijaitsevan sisustusliikkeen Pretty Homen valikoiman romanttisempaa puolta. Tänään vuorossa on  liikkeen valikoiman rosoisempi puoli. Mukana on myös muutama sisustusjuttu, jossa on hiven hopean hohtoa ja glamouria.

Teollisuusvalaisin

Liikkeessä on monia erilaisia metallivalaisimia, joissa on oima rautaisannos teollista lofthenkeä. Ne sopivat kaupan miljööseen paremmin kuin hyvin. Valaisimien kotimaa on Hollanti.

Laivalla Tallinnaan

Liikkeen yläkerrassa komeiden kattopalkkien alta löytyy hopean hohtoisia esineitä kuten tämä olohuoneen pöytä lasitasolla. Nappituoli on aina elegantti ja sopisi meidän ruokailuhuoneeseen aika kivasti 🙂 Myös rahin takana näkyvä tekopalmu oli tosi hauska.

Mustat valaisimet

Alakerran myyntipöydän yllä komeilee mustat satiinivalaisimet, joilla saat kotiin draamaa, jos sitä ei perhe-elämästä muuten tarpeeksi löydy 🙂 Lankarullatelineet ovat myös söpöjä ja näen ne sieluni silmin kasvihuoneessani, jonka vain siten voikin toistaiseksi nähdä!

Ihana ikkuna

Nämä ruukut voi yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.  Niissä näyttää hyvältä niin kaktus kuin gardeniakin orkideasta nyt puhumattakaan.

Sisustuskauppa Pretty Home Tallinna

Kivoja astioita

Monien romanttisten posliiniastioiden rinnalla Pretty Home tarjoaa astioita myös selkeämpään makuun. Nämä värikkään pirteät astiat tulevat Italiasta. Ne ovat kiva tuliainen kauniine rasioineen kotiin tai kaverille.

Mukavaa sunnuntai-iltaa toivotellen

Saija

 

4 Comments

 1. by Anne on syyskuu 18, 2017  15:09 Vastaa

  Kiitti vinkistä! Täytyy laittaa korvan taakse tämä paikka syksyn risteilyjä ajatellen.

  • by Limonaria on syyskuu 18, 2017  15:14 Vastaa

   Eipä kestä :) Juu, sijainti on kyllä huippu, kun ehtii hyvin piipahtaa lyhyelläkin visiitillä.

 2. by Marja on syyskuu 18, 2017  15:11 Vastaa

  Tuossa vieressä on muuten mitä kaunein kahvilakin <3 Hyvä combo!

  • by Limonaria on syyskuu 18, 2017  15:22 Vastaa

   Niin muuten onkin! Täydellinen iltapäivä:shoppailua ja herkkuja kauniissa paikassa :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

three × 4 =