Wanted: Syyskranssi

Kesäkranssin saisi pian heivata ulko-ovea komistamasta varaston hyllylle ensi kevään merkkejä odottamaan. Mutta tilalle pitäisi saada uusi syksyyn sopiva sijainen. Meillä on vaaleansininen ulko-ovi ja siihen sopisi ihanasti joku superrunsas, hehkuvan oranssi kurpitsakranssi Amerikan tyyliin. En vain ole löytänyt sellaista vielä mistään. Onko kukaan muu nähnyt? Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan 🙂

Toisaalta täysin vastakohtana valtameren takaiselle maksimaaliselle ilottelulle tykästyin myös tähän hyvin pelkistettyyn metalliseen kranssiin, jota koristaa muutama rautakukka. Tuossa alla on kuva myös peltisestä, kokonaan metallinvärisestä sydänkranssista, mutta kun sitä testailin ulko-oveen, niin se näytti siinä liian pliisulta värinsä puolesta ja jotenkin tuo sydämen muoto ei ollut paras mahdollinen. Muutenkin mietin, että naarmuttaakohan tuollainen metallinen kranssi ulko-oveen jälkiä, kun se siinä heiluu tulijoiden tullessa ja menijöiden mennessä.

Eli nyt kaikki hyvät ideat esiin! Olisi tosi kiva kuulla, millaisia syyskoristuksia te olette laittaneet sisäänkäyntiä koristamaan?

Ironwreath SweetheartsSyysideoita mutustellen ja mielessä maiskutellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

13 + 18 =