Kirppikseltä glamouria?

Kirppikset: kalman hajua vaiko jopa glamouria? Kirpputorit jakavat kansaa itään ja länteen. Osalle se on rakas huvittelumuoto, jopa elämäntapa. Osa kuuluu porukkaan, joka toteaa jo ovella nolle prosequi. Eräs äitini tuttava totesi, että kirpputorilla vallitsee kalman haju. Harva voinee väittää, että vanhoja rojuja tursuavat hyllyt ja rekit sentään ruusun tuoksussa kylpevät, mutta väitteen todenperäisyyttä selvitettäessä tulisi ottaa yhteyttä johonkin kokeneempaan ilmojen halkojaan kuten hauturin klyyvariin. Oli miten oli, välillä kirpputorilla lykästää ja kokemukseni mukaan I do -porukka on tässä suhteessa enemmistössä verrattuna näihin edellä mainittuihin kalman karttajiin (syy vai seuraus?). Minun eskapistinen ja ennen kaikkea huvitteluhaluinen sunnuntaivisiittini edellä mainittuun tarjontalaitokseen poiki tällä kertaa kristallin kimallusta ja loistetta eikä tuonpuoleisesta hajuineen ollut tietoakaan.

HajuvesipulloEnsimmäisenä haaviini tarttuivat jämerät, puristelasiset grogilasit. Vastaavanlaisia on näkynyt blogeissa ja sisustuslehdissä tiuhaan. Kesäreissulla näin Porvoon By Pia’s liikkeessä myös myytävän vastaavanlaisia. Maksoin näistä kirpputorille sopivaan hintaan pari euroa.

KrogilasitToinen jahtini tuotos oli tämä liikuttavan söpö kristallinen hajuvesipullo. Se on nyt toistaiseksi vain koristekäytössä, mutta hoitaa uuden pestinsä kylpyhuoneen hyllyssä perin moitteettomasti.

KristallilasitKolmas arkipäivän glamouria uhkunut esine oli tämä valokuvakehys. Se maksoi vain 50 senttiä, koska takana oleva, kehystä pystyssä pitävä jalka repsotti. Se ei kuitenkaan vaatinut ihmeitä tullakseen korjatuksi. Nyt naurava mummuni saa ilahduttaa minua raamista hymyllään.

Jos sydämesi sykkii kirpputorille, tuunaamiselle tai vain kaipaat sunnuntai-iltaan lempeää jännitystä, käypä lukaisemassa taannoinen jännityskertomus, joka vie sinut kirppumanian alkulähteelle.

Voisilmäpullasta haaveillen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

six + 8 =