Tunnetko Mummon ja Suden?

Ennen kuin keskitymme Mummoon ja Suteen, tuohon iloiseen parivaljakkoon, paljastan Kirjamessujen lippuarvonnan voittajat. Tällä kertaa onni potkaisi Saria, Karoliinaa ja facessa osallistunutta Seijaa. Onneksi Olkoon! Liput ovat lähteneet teille sähköpostilla.

Kirjamessut alkoivat tänään ja siellä voi bongata iloisen kaksikon nimeltä Mummo ja Susi. Joko tunnet heidät?

Mummo ja Susi ovat erottamaton ystävyskaksikko, jolta ei puutu tarmoa tarttua toimeen. Mummo ja Susi Karkkikauppiaina on Saija Toivosen hyväntuulinen ja värikäs esikoislastenkirja. Kirja kertoo Mummosta ja Sudesta, jotka asustavat yhdessä kodikkaasti ränsistyneessä sukukartanossaan. Höpsössä Sudessa yhdistyvät inhimillisyys ja susimaiset piirteet, jotka saattavat parivaljakon usein hassuihin ja kiperiin tilanteisiin. Mummo on lämmin, hyväntahtoinen ja viisas. Mummo pitää Sudesta huolta ja Susi Mummosta. Yhdessä he kohtaavat elämän vastaan tuomat seikkailut.

Mummo ja Susi press vk

Etu ja takakansi vk

Mummo ja Susi -kirjasarjan ensimmäisessä tarinassa Mummo ja Susi päätyvät kommellusten kautta karkkikauppiaiksi. Herkut houkuttelevat Suden, ja pian Mummolla ja Sudella on ratkaistavanaan makea pulma!

Mummo ja Susi Karkkikauppiaina vk

Mummo ja Susi huonekalukaupassa vk

Voi kauhistus vk

Mummo ja Susi ovat seikkailleet Saija Toivosen mielessä jo kauan. Siitä saakka, kun hän yritti pukea paria sähköankeriasta kuravaatteisiin eteisen lattialla. Mummo ja Susi auttoivat. Sähköankeriaat unohtivat kiemurtelun ja venkoilun. Ne kuuntelivat, niitä nauratti. Monta vuotta tuon jälkeen valon nähtiin palavan Toivosten yläkerran ikkunassa myöhään yöhön. Mummo ja Susi pyrkivät ulos. Ne halusivat paperille, kerrottavaksi, kuultavaksi ja nähtäväksi myös muille. Niin unelma kuoriutui kuorestaan ja ensimmäinen Mummo ja Susi -kirja näki päivänvalon.

Mummo ja Susi -kirjasarjan ensimmäinen kirja Mummo ja Susi Karkkikauppiaina julkaistiin 26.10.2017 alkavilla Kirjamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kirja on suunnattu 3-8 vuotiaille. Kirjan voi messujen lisäksi ostaa Mummon ja Suden FB sivujen kautta https://www.facebook.com/MummojaSusi/ tai verkkokaupasta osoitteesta http://Mummojasusi.mycashflow.fi

Mummon ja Suden arkipäivän elämää voi seurata myös heidän facebooksivuillaan https://www.facebook.com/MummojaSusi/, jossa Susi esittelee uudella kameralla ottamiaan kuvia ja Mummo kertoo ajatuksistaan ja yhteisistä touhuistaan.

Käykäähän Kirjamessuilla kävijät moikkaamassa Mummoa ja Sutta osastolla 7b131, joka on Mäkkärin ja Paavo Väyrysen ständin välissä 😀 Kirja on kiva lahja sujauttaa vaikka pukinkonttiin 🙂

Mummo ja Susi Kirjamessuilla

Mummo ja Susi Karkkikauppiaina Kirjamessuilla 2017

 Mukavia Kirjamessuja kaikille!

Saija

1 Comment

  1. by Sari on lokakuu 27, 2017  09:21 Vastaa

    Hei! Minä olin jo eilen kirjamessuilla. Kiitos!
    Ihanaa luettavaa kassissa ja mukavia kokemuksia kirjoista, kirjailijoista ja kuvittajista.
    Ja onni siitä, että arpajaisissa voi voittaa.
    Syyslomani helmi.

Leave a reply

Your email address will not be published.

three × 1 =