Kirpputorikapistuksia

Pyörähdin mutkan kirppiksellä ja tässä tilintekoa saaliista 🙂

kirppis

Mielenkiintoinen kokoelma vai mitä! Vanha lasipurkki Atlas-tekstillä varustettuna oli edullinen löytö.  Purkkeja ei kai koskaan voi olla liikaa 😉

rustiikki sisustusKaikista mielenkiintoisin kapistus oli tuo pallopiikikäs, joksi sitä ryhdyin kutsumaan. Minulla ei ole tietoa sen käyttötarkoituksesta. Jos visassa oltaisiin, niin veikkaisin jotakin suitsukkeisiin liittyvää. Jos joku tietää, niin avaapa sanainen arkkusi kaikkien iloksi 😀

Sisustusesineet kirpputoriltaPieni kynttilänjalka oli söpö. Ajattelin, että se voisi olla nätti jouluisessa kukka-asetelmassa sammalpeitteen päällä. Minulla oli ennestään paketillinen tuollaisia pieniä kynttilöitä, mutta ei niihin sopivaa kynttilänjalkaa. Nyt on tämäkin murhe kaikonnut.

Kaunis sisustusJoku ahkera käsityöihminen myi näitä pellavasydämiä. Niitä on kiva ripustella sinne tänne tai vaikka sipaista joulupaketin koristeeksi. Ajattelin laittaa lasipurkkiin kuivattuja laventelin kukkia muistuttamaan viime kesän onnistuneesta kukkakokemuksesta. Onneksi muistin ottaa kukkia kuivattavaksi, jos kaveri ei selviydykään talven haasteista elossa ensi kesään saakka.

Kaunis lasipurkkiHelmiäiskoristeiseen valokuvakehykseen pääsi majoittumaan kummipojan kuva.

Kauniit esineetSemmoinen reissu oli se. Seuraava jo mielessä 🙂

Saija

4 Comments

 1. by Lolita on marraskuu 15, 2017  22:30 Vastaa

  Voi kun alkoi tehdä mieli kirppistelyä!

  • by Limonaria on marraskuu 16, 2017  00:03 Vastaa

   No sanopa se! Niin taas munkin :)

 2. by Linnea on marraskuu 15, 2017  22:31 Vastaa

  Mä en koskaan löydä kirpputoreilta mitään! :(

  • by Limonaria on marraskuu 16, 2017  00:07 Vastaa

   Ehkä se johtuu kirpputoreista, joilla käyt. Mäkään en kaikilta löydä ja jotkut taas on sellaisia, että lähes joka visiitiltä lähtee jotain kotiin. Kannattaa kokeilla erilaisia kirppiksiä ja käydä tarpeeksi usein tai ajoittaa käynti silloin, kun uutta tavaraa on juuri tullut. Onnea metsästykseen! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

1 × 2 =