Parasta glögiä

Oi Blossa, oi Blossa! Yhtä varmasti kuin pukki, saapuu jouluna Blossa! Mutta toisin kuin pukki, on Blossan puku aina kutkuttava yllätys visuaaliselle juhlakansalle. Tänä vuonna ei tarvitse pelätä risuja, sillä uusi Blossa 17 vie täydelliselle aistimatkalle palmujen katveeseen. Tämä keltainen uskalikko lupaa ulkonäöllään lämpöä ja eksotiikkaa. Vuosikertaglögin juuret löytyvätkin Intiasta Khari Baolin maustemarkkinoilta. Väriltään tämä joulujuoma on helmeilevän vaaleankeltainen. Mausta tunnistaa mausteisen mangon. Blossa 17 on nestemäistä auringonvaloa kaamoksessa vaeltaville.  Nauti sellaisenaan tai osana jouluista drinkkiä!

Joulu blossa

Blossa Delhi

Delhi

Delhi drink

Blossa glogi

Siinä missä Blossa 17 viihdyttää erikoisuudellaan ja eksotiikalla, perinteisen glögin ystävä ei pety valitessaan lämpimäksi palan painikkeeksi Blossan luomu glögiä (Blossa Ekologisk Vinglögg).  Tämä glögi on kypsynyt tammitynnyrin rauhassa mausteinaan kardemumma, inkivääri ja neilikka. Vuodelta 1895 peräisin olevaan reseptiin luottaa itse joulu-ukkokin!

Luomu blossa

Blossa joulu

perinteinen blossa

Paras glogi

Blossan glögivalikoiman kruunaa mielestäni Blossan alholiton ihanuus Blossa Lingon Enbär. Siinä maistuvat nimensä mukaisesti puolukka ja kataja. Unohda alkoholittomien glögien äitelyys ja esanssisuus, tässä on ehdottomasti raikas glögi, joka juotiin meidän perheessä heti viimeistä siemausta myöten ilolla.  Blossa Lingon Enbär glögiä löydät hyvinvarustetuista K-ryhmän kaupoista.

Lingon

Blossa Lingon

Blossa alkoholiton

Kippis ja hyvää joulua!

Saija

 

Blogiyhteistyössä Altia

Leave a reply

Your email address will not be published.

three × five =