Ystävänpäivälahja

Tuossa muutama tovi takaperin mietiskelin diy-ystävänpäivälahjaideoita. Päädyinkin lopulta johonkin ihan muuhun. Päätinvaljastaa viime joulun suositun diy-lahjaidean, itse tehdyt sytykesipsit, uuteen sesonkiin. Keittiömme muuntautui käden käänteessä steariinintuoksuiseksi tuotantolaitokseksi, jonka toiseen päähän syötin tiiviiseen tahtiin vanhoja kynttilänjämiä ja vanulappuja, toisen pään suoltaessa ulos söpöjä sytykesipsejä. Koska ystävänpäivänä on luvallista antaa ihan kirjaimellistakin palautetta kaverillisesta suorituskyvystä, koristin sipsit suoraan sydämestä kotoisin olevilla sloganeilla. Osan sytykkeistä pakkasin nätisti pikkupussukoihin ja osan paperilla päällystämiini sipsipurtiloihin. Näissä sipseissä on se hyvä puoli, että niihin voi uusiokäyttää talven mittaan kerääntyneet kynttilänjämät ja lauantain leffailtojen tyhjentämät sipsipurtilot. Tai sitten voi käydä jopa niin hyvä mäihä, että sipsiputkiloita saa alkaa tyhjentämään ihan luvan kanssa ja hyvään tarkoitukseen. Siitä tulikin mieleeni, että mitähän askarteluideaa voisin kehitellä suklaalevyjen käärepapereista…

Käytin näissä sipseissä valkoisia kynttilöitä.

Päällyspaperina sipsipurkissa on vanhaa kirjettä muistuttavaa käärepaperia.

Pienet kakkupaperit toimivat söpöinä nimilappuina.

Koirien ystävä saa mieleisensä hauva-aiheisista sytykkeistä 🙂

  Ensin ajattelin koristella kannen, mutta tulin toisiin aatoksiin, sillä tekstihän näkyy aika kivasti kirkkaan kannen läpi.

Sytykesipsit on hauska ja näpsä askarteluidea, jonka ehtii vielä hienosti saada valmiiksi ennen keskiviikkoa!

Saija

2 Comments

  1. by Anu on helmikuu 17, 2018  13:58 Vastaa

    Ihana idea nämä sytykesipsit ja oot kyllä tosi kauniisti toteuttanut ne!

    • by Limonaria on helmikuu 18, 2018  12:06 Vastaa

      Kiitos kovasti Niitä oli tosi hauska myös tehdä, kun syntyvät nopsasti. Näihin voi käyttää koristeeksi myös kaikki kauniit, yksinäiset servetit. Mukavaa viikonloppua sulle!

Leave a reply

Your email address will not be published.

five × five =