Pientä iltapalaa

Silläkin uhalla, että joku saa painajaisia meikäläisen epäterveellisestä iltapalasta, oli pakko laittaa tästä uudesta herkkututtavuudesta kuva. Tiedän, että laskiainen meni jo, mutta kun tänään ilmaantui mahdollisuus maistaa tätä laskiaispullan dekadenttia sisarta, oli käteni jo kaivanut kuvetta esille.

Mitä siitä syntyy, kun yhdistetään kaikkien leivosten äiti, prinsessaleivos ja pullien aatelistoa edustava laskiaispulla? Sukuselvityksen sijaan sellainen makujen sinfonia, että saan kömpiä unten maille suu messingillä. Vertailtavuuden vuoksi olin hankkinut myös perinteisiä prinsessaleivoksia (tässä kohtaa heikoimpia jo pyörryttää…Kyllä, söin myös sellaisen samaan syssyyn, kun tässä nyt kerran testailemassa ollaan 😉 ).  Täytyy sanoa, että prinsessalaskiaispulla oli jopa parempi kuin itse prinsessaleivos! Ja parempi kuin tavallinen laskiaispulla! Prinsessalaskiaispullassa itse pulla on päällystetty marsipaanilla ja sisältä löytyy kermavaahdon lisäksi mantelimassaa JA vadelmahilloa (helpottavaa, kun kerrankin ei tarvitse valita, kuuluuko mantelimassa- vai hilloihmisiin – voi olla MOLEMPIA yhtä aikaa 😀 ). Kaiken kruunaa totta kai pieni vaaleanpunainen marsipaaniruusu.

 

Näillä energioilla nukkuu varmasti aamuun 🙂

Saija

2 Comments

  1. by Anna / Ananasaika on helmikuu 21, 2018  01:42 Vastaa

    Nammmm! Maistoin tuollaista marsipaanipäällysteistä laskiaispullaa Cafe Artissa Helsingissä viime kesänä. Herkullista! Joskus perinteisen uudistaminen joksikin ihmeelliseksi onnistuu todella hyvin.

    • by Limonaria on helmikuu 21, 2018  10:27 Vastaa

      Olin kuullut, että näitä on olemassa, mutta tähän saakka piti elää, että tuli maistamisetäisyydelle :) Olen samaa mieltä, että tässä kohtaa uudistus meni nappiin! Mukavaa päivää sinulle :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

twenty − twenty =