Vintagekengät

Tähdet olivat kohdillaan, aurinko paistoi risukkoon ja fortuna hymyili – löysin kirppikseltä erityisen viehättävät kengät! Kengät ovat nahkaa ja niissä on kaunis kukkakuosi. Erityisesti tykkään pienestä etuosan halkiosta. Eikö olekin ihanat!

Näillä kengillä elo on kuin tanssia ruusuilla!

Muistan Mariah Careyn joskus todenneen omasta kenkävalikoimastaan ”they all hurt!” . Näillä kengillä kauneudesta ei kuitenkaan tarvitse kärsiä. Kengät ovat tosi mukavat jalkaan ja korkoa on juuri sopivasti.

Vaikka muuten ostan kirpputoreilta paljon kaikenlaista, kenkiä aika harvoin. Se johtuu ehkä siitä, että niitä on niin hankala puhdistaa. Niitä ei voi uittaa Domestoksessa, mutta pakastimeen ne voi toki perinteisesti työntää 😀 Nämä kengät ovat tosi vähän käytetyn näköiset. Pohjien perusteella voisi luulla, että niillä on sipsuteltu vain salista buduaariin ja takaisin.

Ainoa harmillinen varjopuoli on kenkien koko. Ne ovat minulle liian suuret!!! Niissä ei ole lainkaan kokomerkintää, mutta arvelisin, että ne ovat kooltaan n. 37,5. Kurjuuksien kurjuus, mutta toisaalta juuri tällaisia tilanteitahan varten on Limonaria Shop 🙂 Löydät kengät sieltä! Kaupasta löydät myös lisää kuvia näistä bohochic popoista 😀

Mukavaa viikonloppua toivotellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

three − 2 =