Upcycle your treasures

Mikään ei kestä ikuisesti (paitsi tietenkin tosirakkaus). Jouduin karusti toteamaan tämän, kun lempifarkkuni osoittivat olevansa kunnoltaan jotakin muuta kuin kuolemattomat.  Vuosia hyvin palvelleet farmarini päättivät paljastaa pintaa täysin väärästä paikasta. Aluksi mietin erilaisia pelastuskeinoja, mutta tilanne oli jo päässyt niin pahaksi, että kielen päälle pyrki väkisinkin sana ”umpikulunut lumppu”. Viittaan tässä toki edelleen housuihin 😀

Koska en ole kuin MacGyver, joka rakentaa höyrykoneen tulitikkurasiasta, tarvitsin lisää materiaalia. Yksillä risoilla pöksyillä ei pitkälle pötkitä. Ja materiaaliahan löytyi! Kuinkakohan monet farkut ihminen kuluttaa elämänsä aikana puhki!

Itse farkkukankaasta maanittelin äitini kutomaan minulle maton (siitä lisää myöhemmin). Kuteita leikatessamme huomasin, että jäännöspaloiksi jäävät sisä- ja ulkosaumat näyttivät aika hauskoilta. Niinpä päätin tuunailla niistä jotakin näppärää.

Sukhin huopapalloista tehdyn kattausalustan (luitko jo) innoittamana ryhdyin upcyclaamaan lempifarmareitani uuteen uljaaseen nousuun saman tyyppisiksi kattausalustoiksi kuin Sukhin alustat. Lopputulos oli huisin söötti vai mitä sanot!

Materiaalia ei puutu!

(Ihanat tuolitkin vai mitä! Ne ovat tämän projektin sivutuote… ;))

Eriväriset farkut näyttävät hauskalta tässä eläväpintaisessa alustassa, jonka kuviointi muistuttaa puun ikärenkaita. En ole vielä satavarma, missä tämä alusta tulee kotonamme asustamaan, mutta nyt ensi alkuun sen pääsi kukkaruukun kaveriksi.

Sunnuntaitunnelmissa

Saija

2 Comments

  1. by Laura on maaliskuu 21, 2018  00:04 Vastaa

    Vitsit ku hauska idea. Tohon kyllä menee varmaan aika monet housut?

    • by Limonaria on maaliskuu 21, 2018  00:20 Vastaa

      Kiva kuulla, että tykkäsit. Ja oot oikeassa. Siihen meni kyllä aika monet. En niitä laskenut, mutta koko toi läjä, mitä tuolilla oli :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

20 − 2 =