Ideoita kevätmessuilta

Käväisin perjantaina hakemassa alkavaan puutarhakauteen vauhtia Messukeskuksesta Kevätmessuilta. Tässä tunnelmia paikan päältä:

Safaritunnelmaa  ja saviruukkuja

Tässä sisustuksessa aloittelevankin kasvitieteilijän kelpaa tehdä kasvitieteellisiä läpimurtoja.

 

Miniatyyrikasvit ovat söpöjä ja tila ei niiden kohdalla rajoita viljelyintoa.

Minulla oli jo kerran Prismassa kädessäni tämä ihmeellinen punapallukkakaktus ja kyllä nyt harmittaa, että jätin ostamatta. Sehän on niin hassunhauska ilmestys!

Surffaa mun puutarhaan

Mikäs sen mukavampaa kuin hengata omassa biitsihenkisessä surffikeitaassa satoi tai paistoi.

Pöytä on katettu kukilla.

Aina yhtä suloinen on useasta pikkumaljakosta koottu rivistö, johon voi koota oman puutarhan parhaimistoa ja lenkkipolun varrelta kerätyt tuliaiset. Hennotkin kukkaset pääsevät oikeuksiinsa yksittäisissä maljakoissa.

Tämä pikku kahvittelunurkkaus on söpö kuin mikä! Messuilla myytiin puulaatikoita, joista voi koota itselleen sopivan kokoisen kukkahyllyn.

Messualueelta löytyi myös istutettu alue, jossa oli mukava levähtää messualueen hälinän jäljiltä. Tosin levähtely tällaisissa paikoissa ei ole minua varten. Kun perheen äiti päästetään valloilleen, on vauhti hurja 😉 Tällainen nojatuoli-istutua sopii hyvin ahkeran puutarhurin istuimeksi, sillä harvoinhan sitä puutarhassa istuskella malttaa.

Messuilla ideoita pystyi ammentamaan myös parvekkeeton kerrostaloasukki. Näyttäviä asetelemia oli kiva ihastella.

En tiedä, kuinka innokas olisin itse ottamaan tämän penkin puutarhaani, vaikka koiraihminen olenkin, mutta meidän perheessä se saisi varmasti suosiota. Alla oleva suihkulähde sen sijaan olisi minun toivelistallani ykkösenä. Täytyypä kirjoittaa joulupukille!

Mukavaa sunnuntaita toivotellen

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

16 − 3 =