Kaunis eteinen

Mikä on kodin tärkein tila? Keittiö monen mielestä. Siellä vietetään kieltämättä aika paljon aikaa, mutta tila, jossa usein punnitaan päivän kriittiset hetket, on eittämättä eteinen. Olen viime tipan ihminen. Aina myöhästymässä jostakin. Välillä yritän hirveän kovasti olla ajoissa, mutta niissäkin tilanteissa tapahtuu jotakin aivan älytöntä, jota ei voi kuvitellakaan, ja lopulta olen kuitenkin juoksemassa jonnekin kieli vyön alla. Niinpä olenkin tyytynyt osaani: Jonkunhan sekin on tehtävä, oltava nimittäin viimeinen. Minulla on ystävä, jolla on samanlaisia haasteita. Hän hankki kellon, jossa numerot ovat sikin sokin ja teksti ” Whatever, I’m late anyway” 🙂

No joka tapauksessa eteinen on mielestäni se tila, jossa usein punnitaan nuo tuiki tärkeät viimeiset minuutit. Löytyvätkö tavarat, törmäilemmekö toisiimme ja kenellä palaa pinna? Meidän eteisemme on auttamatta liian pieni, mutta mummulan eteisessä voisi pitää pienet juhlat. Se on tilava, ilmava ja kaunis ja niin tarpeen, kun meidän porukka pölähtää sisään ja lastaa sinne noin 80 % maallisesta omaisuudestaan, joka on väistämättä tarpeen, kun viikonloppua tullaan viettämään 😉 Tässä kuvia, joista meidän perheemme turmiollinen vaikutus eteisen seesteisyyteen on poistettu!

Eteisessä on ikkunat kolmella seinustalla ja korkeutta nelisen metriä. Kristallikruunu löytyy totta kai. Huolimattoman autoilijan johdosta kolarissa kuollut helmipöllö tarkkailee, kuinka nopsasti haalarit sujahtavat jalkaan.

 Helsingin Tattarisuolta löytynyt puusohva on verkkaisen lähtijän levähdyspaikka. Kiireinen nakkaa sille laukkunsa.

Marko-ystävän vanhoista heinäseipäistä tekemästä hyllyköstä löytyy tilaa laventeliruukuille.

Mummulassa viihtyvät kaikki <3

Mukavaa viikonloppua!

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

eleven + eighteen =