Sadepäivän nikkarointia

Sadepäivät ovat kuin tehty nikkarointia varten. Silloin on hyvä hetki kaivaa esille kirppureilta haalitut aarteet ja pistää hihat heilumaan. Tapoihini kuuluu raahata mukaan kirppiksiltä kaikenlaisia ”osia”, joilla ajattelen sopivan hetken tullen tuunaavani tylsistä tavaroista briljantteja. Nyt vuorossa oli kahden kaapin valmistus kylppäriin.

Tässä on kaapin etuovi, johon kiinnitin kirpputorilta joskus ostamani ruusukoristeen. Kauniit listat reunoihin ja kipsikoristeet kulmiin.Tämä toinen pikkukaappi on suorakaiteen muotoinen. Sen koristelin itse jauheesta tekemilläni kipsikoristeilla. Jauhe sekoitetaan veteen ja kaadetaan muotteihin ja annetaan kuivua. Sitten vain liimalla kiinni. Kipsikoristeiden avulla voi muuttaa esimerkiksi tuiki tavallisen lipaston huoneen jalokiveksi. Jalokivistä puheenollen, tähän kaappiin on tulossa mitä ihanin timanttikoristeinen vedin! Jos innostuit tuunaamaan omia löytäjäsi, Limonarian nettikaupasta voit ostaa niin kipsijauhetta kuin näitä koristemuottejakin. Pieni kukka- ja tähtikoriste on valettu viime vuotisiin suklaajoulukalenterinmuotteihin.Tästä valmistuu suorakaiteen muotoiselle seinäkaapille runko. Minulla oli kova miettiminen, että kiinnitänkö tuon kultaisen kirppikseltä löydetyn koristeen kaapin ylä- vai alareunaan!

Nyt täytyy lähteä pelastamaan ikkunassa suriseva kärpänen ulkoilmaan,

Saija

P.S Limonaria on muuten uusimmassa Kotiblogit-lehdessä. En ole vielä itsekään nähnyt, mutta palailen siihen, miltä näyttää, jahka lehden saan käsiini 🙂

1 Comment

  1. by Maaria on heinäkuu 5, 2018  17:25 Vastaa

    Wau mitkä koristeet! Tykkään

Leave a reply

Your email address will not be published.

four × one =