Viidakkomekko ja Pura López kengät

Olen jo pitkään halunnut tuoda Limonariaan ajatuksia ja kuvia vaatteista ja asusteista. Samoin kuin sisustusesineitä, etsin kirpputoreilta myös vaatteita. En kuitenkaan plaraa vaaterekkejä siellä systemaattisesti, vaan pikemminkin annan katseen vaeltaa ylimalkaisesti ja pysähdyn usein kirkkaan värin tai kirjavan kuosin takia. Monet ihmettelevät, miten voin löytää kirppiksiltä mitään vaatetta ostettavaksi. Luulen, että se johtuu siitä, että minua vetävät puoleensa tavanomaisesta poikkeavat kankaat ja värit ja niitä löytyy erityisesti kirpputoireilta, ne kun ovat helposti sellaisia, jotka ovat jääneet muilla kaappiin pölyttymään ja sitä kautta joutuneet myyntilistalle. Toisaalta en ole niin kovin kranttu, joten ehkäpä kelpuutan ostettavaksi sellaista, joka ei muille kelpaisi 😀 Joten ajattelin jatkossa postailla silloin tällöin myös vaateasioista, jos sopii 🙂

Olen suuri korkokenkien ystävä. Ne pelastavat pilvisimmänkin päivän tai tylsimmänkin asun. Aion noudattaa äitini neuvoa ”käytä niin kauan kuin voit”.  Joten kunnes vaivasenluut pakottavat minut laskeutumaan Eccoihin, eläköön kymmenen sentin korko! Nämä Pura Lópezin mokkanilkkurit eivät ole kirpputorilöytö vaan pikemminkin palkinto rankasta uurastuksesta. Ostin ne Stockalta muutama vuosi sitten palkinnoksi itselleni eräästä työsaavutuksesta. Ne ovat iiikkk aika korkeat, mutta niiiiiin mukavat. Lesti on täydellinen ja pohja on niin pehmustettu, että voit unohtaa kaikenlaiset kolotukset. Tässä kohtaa kenkien hinnalle saa todellista katetta.

Mutta nyt saanko esitellä: kahden euron viidakkomekko kirpparilta ja Pura Lópezin nilkkurit puutarhahommissa!

 

 

Mukavaa kesäviikkoa toivotellen

Saija

6 Comments

 1. by Mella on heinäkuu 11, 2018  12:19 Vastaa

  Ihana tuo epäsymmetrinen helma. Mukavaa kesää sulle!

  • by Limonaria on heinäkuu 11, 2018  12:20 Vastaa

   Mä ensin sitä vähän just emmin, mutta kiva, jos näyttää susta hyvältä. Ja kiitos, ihanaa kesää myös sulle!

 2. by Annika / Pellavaa & pastellia on heinäkuu 11, 2018  17:20 Vastaa

  Onpa tyylikäs asu:) Ja sinulla upeat säihkysääretMinäkin tykkään kierrellellä kirppiksillä ja teen usein hyviä vaatelöytöjä! siitä sa iloa ja säästää rahaakin:)

  • by Limonaria on heinäkuu 12, 2018  00:46 Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Mukava kuulla, että pidät asusta. Tykästyin heti tuohon kuosiin kirpparilla. Kirppiksillä kiertely on niin rentouttavaa puuhaa ja jos ja kun jotakin ostettavaa löytyy,saa kaupan päälle vielä löytämisen riemua. Ja kuten sanoitkin, lompakkokin tykkää :) Aurinkoista kesää ja kiva, kun piipahdit täällä !

 3. by Maria on syyskuu 2, 2018  23:09 Vastaa

  Upeat hiukset ja upeat sääret; ansaitsevat just nuo popot ja mekon! Lisää, lisää, please!

  • by Limonaria on syyskuu 5, 2018  10:58 Vastaa

   Kiitos kovasti. Tulipas hyvään kohtaan sun kauniit kehut, kun tässä just voivottelin väsähtänyttä ulkoasuani valvotun yön jäljiltä :D

Leave a reply

Your email address will not be published.

18 − two =