Vaalenapunaista ja hempeää – Calvin Kleinin takki ja Fornarinan rusettitossut

Keväällä löysin kirpparilta samalla kertaa vaaleanpunaista päälle pantavaa ja jalkaan sujautettavaa. Olin jo pitkään etsinyt sopivaa joka paikan takkia edesmenneen korvaajaksi. Kirppiksellä tielleni osui tämä vaalean haalea Calvin Kleinin vaaleanpunainen kesätakki, joka tuntui ihanan kevyeltä, mutta vuorin ansiosta kuitenkin sopivalta myös iltarientoihin (tuolloin en arvannut, minkälainen kesä meille on ilmojen puolesta tulossa! Nyt tarkenee kyllä ilman takkiakin :D) Takki oli uutta vastaavassa kunnossa ja maksoi 20 euroa.   Samalla reissulla käteen osuivat myös nämä Fornarinan hassut rusettitossut, joissa on hiven Pelle Hermannia. Mikä parasta ne ovat oikein mukavat jalkaan, joten niillä kelpaa tepastella vaikka Porvoon mukulakivillä tai mihin se kesä nyt viekään!

 Pilkkupaita on hieman aikaisempi ostos. Kirpparilta sekin. Tykkään erityisesti sen pienistä röyhelöhihoista. Housut on ostettu vuosia sitten H&M:stä, mutta pelittävät vielä kesäpöksyinä. Mukavaa kesäviikkoa!

Saija

2 Comments

  1. by Niina on heinäkuu 18, 2018  06:46 Vastaa

    Ihania löytöjä!Mitkä on sun vinkit onnistuneeseen kirppistelyyn? En itse ikinä löydä mitään, saatikka jotain tällasii huippuihanuuksia

    • by Limonaria on heinäkuu 25, 2018  20:11 Vastaa

      Veikkaisin, että se salaisuus piilee ennen kaikkea siinä, että käyn kirppiksillä niin tiuhaan tahtiin. Kivat tavarat ja hyvät vaatteet myydään aina nopsaan. Kiva kuulla, että sustakin nämä oli onnistuneita ostoksia ja kiitos, kun poikkesit blogissa :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

seventeen + 2 =