Hauska kesälomakohde lapsille

Jos olet liikenteessä Keski-Pohjanmaalla, piipahdapa Toivosen Eläinpuistoon ja Talonpojanmuseoon Kälviälle. Siellä vietät hauskan ja leppoisan kesäpäivän. Alue on tosi monipuolinen ja sieltä löytyy monenmoista katsottavaa ja puuhaa. Meillä lasten mielestä hauskimmat jutut olivat erilaiset traktorit, merirosvolaiva miekkoineen, leikkikauppa sekä koiran- ja kissanpennut, joita pääsi silittelemään ja sylittelemään. Aikuiset viihtyivät matkassa myös hyvin ja meitä hauskuttivat mukavissa oloissa asustavien eläinten ohella alueen monet erilaiset museohuoneet kuten sekatavarakauppa ja kellosepän työhuone. Näppärä sisustaja poimii ideoita niistäkin!

Ennen vanhaan lastenhuoneen sekamelskakin oli söpömpi kuin se sekasorto, joka kotiin jäi.

Viehättävä myyjätär palvelee kaikkia asiakkaita kylmän rauhallisesti. Oli hieman hämmentävää huomata, kuinka monen tuotteen pakkaus näytti tutulta…

Leipomon uuni houluttelee tämän päivän kotileipuria vähintäänkin pizzan paistoon.

Täältä ne söpöt puulaatikot on kotoisin.

Kellosepän työpajassa on kiireetön tunnelma. Ihme juttu! Auttaisikohan, jos ostaisi kotiinkin pari kymmentä kelloa lisää.

Alueella on monia pieniä mökkejä, joiden edustat ja sisustat on täytetty mitä monenmoisimmilla aarteilla.

Piha-alueella on monia kivoja yksityiskohtia kuten tämä hevosenkenkäkoristeinen portti.

Pihapiiristä löytyy myös kasvihuone, kahvila ja pieni myymälä.


Reissu oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Kaikkein söpöin oli silti tämä rapsutusta intohimoisesti rakastanut tyyppi, joka vei kaikkien meidän sydämet!

Saija

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =