Kesäloma-asu ja ajatuksia matkustamisesta

Olen saanut pienestä pitäen tuntea takamuksessa, että Suomi on yli tuhat kilsaa pitkä. Liekö johtunut noista pitkistä automatkoista pilkkopimeässä milloin pohjoiseen ja milloin etelään, aikana ilman pädejä, viihdykkeenä vain satunnaiset taajamaristeyksien katuvalot, että preferoin matkantekoa unitilassa. Tästä puolestaan seuraa väistämättä se, että matkavaatetukseni paras ominaisuus on mukavuus. Ihailen kyllä ihmisiä, jotka matkustavat parhaimmissaan jetset-tyylillä. Minä puolestani kuulun siihen outoon porukkaan, johon joskus huoltoasemalla törmää. Siis sellaisiin, jotka Crocseihin ja sukkiin (luonnollisesti), kulahtaneeseen t-paitaan ja erityisen epäimarteleviin haaremihousuihin pukeutuneena hipsii pikapikaa autosta vessaan ja takaisin.

Kesäreissua pukkaa ja helteen kunniaksi vaihdoin housut kirppikseltä löytyneeseen hameeseen, jossa on aimo ripaus pääsiäisnoitaa. Tässä huippumukavassa kesälomamatka-asussani voisi määränpäänä olla vaikka Kaustisen musiikkijuhlat. Harmillista, etten ole koskaan opetellut tanhuamaan!

Hamonen löytyi kirppikseltä kahdella eurolla. T-paidassa on lomatunnelmaa kerrakseen. Samettipintaiset kiilakorkkarit yltävät lähes aamutossutasolle mukavuudessa. Prillit on Unofficialin. Huuliin vielä sipaus YSL:ää ennen huoltoasemavisiittiä.

Käsintehty (!!) helmikoristeinen vyö on tuliainen Meksikosta. Tämä on mun aarre.Reissussa rähjääntyneet kutrit kätketään sopivasti lierin alle.

Olisi hauska kuulla, millaisella asulla sinä tykkäät matkustaa? 

Helteestä terkuin

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

two × 2 =