Kesän viimeiset

Pikkukoululaiset kipittelevät kouluteille, mutta ilmat meitä vielä hellivät kesäisillä lukemilla. Siispä miksipä suotta laittaa grilliä vielä talviteloille! Meidän perheen aikuisten uusi grilliherkku on vihreät, pikkuiset grillipaprikat nimeltä Pimientos de Padrón, jotka ulkonäöstään huolimatta ovat lempeän mietoja. Niitä on näyttänyt saavan Lidl:stä ja K-kaupoista. Kevyesti grillattuna ne ovat kiva lisä lautaselle. Tämä ei ole aivan ensimmäinen kerta, kun kyseistä herkkua syön. Vaihto-oppilasaikana Espanjassa vihannes tuli jo tutuksi. Tulloin sitä paistettiin kunnon liekin päällä karsinogeeneistä välittämättä. Meidän kotikypsennys oli vähän maltillisempaa 🙂

 Vanha kunnon bataatti pitää seuraa uudelle espanjalaiselle tulokkaalle. Ohuet retiisisiivut virkistävät punaisen tomaattipaprikasalaatin.

Huomenna juhlitaankin Flowta. Meitä on lähdössä huippuporukka. Toivottavasti saan jonkun hyvän kuvan näpsäistyä blogiinkin 🙂

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

17 − 4 =