Ilmainen perhekalenteri

Oletko teidän perheen väsymätön projektipäällikkö, joka on aina terrierin tarmolla valmiina viikkoon kuin viikkoon? Jos et, niin tässä sinulle apuväline, jolla sinäkin voit selättää arkielämän jatkuvan härdellin 😊 Etsin jo viime vuonna meille sopivaa perhekalenteria, johon saisi ylös kaikkien perheenjäsenten viikoittaiset menot ja muistamiset.  Ongelmana oli se, että paksu, ripustettava kalenteri oli kömpelö enkä saanut sitä oikein mahtumaan mihinkään hyvään paikkaan. Meidän perheen hotspot on koko talon komentokeskuksessa eli keittiössä ja siellä tarkemmin kohdennettuna jääkaapinovessa. Niinpä tarvitsin viikkokalenterin, jota voisi pitää kätevästi jääkaapinovessa. Tarpeeni innoittamana piirsin Limonarian oman viikkokalenterin, jonka koristeeksi tuli tietenkin lempikukkiani 😊

Kalenteriin olen varannut tyhjiä sarakkeita eri perheenjäsenten menojen kirjaamiseksi. Yksi sarake voi olla nimeltään myös ”yhteiset menot”. Kalenterin vasemmasta yläkulmasta löytyy paikka viikkonumerolle.  Vasemmassa reunassa viikonpäivien vieressä on myös tyhjää tilaa, johon voit kirjoittaa päivämäärät. Kellonajat jätin tyhjäksi, jotta voit itse räätälöidä sen teidän perheelle sopivaksi.

Kirjaan aina viikonlopun aikana seuraavan viikon menot tähän perhekalenteriin omasta sähköisestä kalenteristani, joten viikon hallinnointi on helpompaa ja kaikki tietävät, mikä on viikon meininki milloinkin. Kalenteriin joutuu itse kirjoittamaan päivämäärät, mutta toisaalta voit tulostaa kalenteria pinkan ja täytellä sitten viikko kerrallaan.

Pääset lataamaan kalenterin kotikäyttöön täältä ilmaiseksi. Kalenteri tulostuu A4 kokoiseksi. Toivottavasti tästä olisi sinulle iloa ja apua!

Uutta viikkoa kohden

Saija

Leave a reply

Your email address will not be published.

ten − one =